Måndag: Vi träffas i Jorvikstallets arena 18.30 för att tillsammans ha "Upptäckar-kväll"! Sedan beger vi oss tillsammans ut på ett litet äventyr ni kommer att ha nytta av, ni behöver inga snabba kläder eller snabba hästar!

Tisdag: Äntligen dags för en rolig lek-kväll igen! 20.15 är det dags att träffas vid värdshuset, sen beger vi oss tillsammans till platsen för lekarna :D

VIKTIGT: Klubbmästerskapet är framflyttat till 15-17 November! 

Fredag: Eftersom vi fick ställa in förra veckans spökkväll, så gör vi ett nytt försök denna vecka. Bättre sent än aldrig, eller hur? Ni möter Lucy vid Grå porten klockan 22.00. Ta på er så läskiga kläder som möjligt, så får ni se vad resten av kvällen bjuder på ;)

Lördag: På lördag möter vi åter igen Haley, men denna gången vid Moorlandstallet. Denna gången ska man ha sina gulligaste kläder på sig, vi ska rida igenom Moorland och Fort Pinta, prata med alla söta nybörjare och sedan sjunga för kissen min (eller så gör bara jag det, det är okej haha xD). Vi avslutar med en picknick och pratar lite om allt och inget, hoppas vi ses i Moorlandstallet klockan 20:15!

Söndag 10/10: Klubbmöte

Kl. 20.30 möts vi hos Mr Andersson och rider tillsammans till klubbplatsen. Ni som tänkt vara med i Klubbmästerskapet vill inte missa detta! :D
Vi kommer dessutom prata lite mer om RD's Hästival.