Måndag 30/9: Hemligt event med Haley

Haley har inte avslöjat någonting kring detta mystiska event. Dock kommer det ta tid, och ni som är med måste räkna med att kanske missa 20.00 champet. Vi samlas vid övergivna sommarstugan, i Hollow Woods, kl. 18.30. Du ska ha snabba kläder på dig, sen två till outfits i väskan. De behöver inte matcha, huvudsaken är att de är olika (även hästarna ska ha olika). Varför? Det får ni veta där! ;) 
 

Tisdag 1/10: Naturstafett med Renee

Vi samlas hos Steve kl. 20.15. Alla ska bära minst ett plagg som är grönt! Info och regler fås av Renee på plats! 
 

Onsdag 2/10: Zombiekull med Lucy

Vi kör en zombiekull med vår Lucy som ledare denna gång! Vi möts vid GÅD-stallet för genomgång ifall någon skulle missat reglerna. Tid: 20.30. Kom i snabba kläder! 
 

Torsdag 3/10: Maskeradhoppning med Melissa

Kl. 20.15 möts vi utanför ridhuset för genomgång av regler. Klädsel: Du får klä ut dig till vad du vill eller vem du vill! Vi kommer kora två vinnare; en som vinner hoppningen, samt en som vinner bäst utklädnad. 
 

Söndag 5/10: Event med Ida Friendside

Vi samlas vid GÅD-grinden kl. 18.30 för genomgång av kvällen. Ta helst på dig snabba kläder (klubbklädseln funkar också) så förklaras resten av Ida! 
 

Söndag 6/10: Klubbmöte

Dags igen för att samlas och dela tankar. Vi möts som vanligt hos Mr. Andersson och rider tillsammans till klubbplatsen! Vanliga tiden, 20.30 är det som gäller! 
 
 

Tisdag 24/9: Hitta Moonis!

Nu är det dags igen, Moonis har ännu en gång rymt från sin ägarinna, och Haley håller på att bli galen! Hjälp henne hitta honom igen! Samling kl 18.15 i Steves paddock!
 

Onsdag 25/9: "Vad såg du?" 

Nu är det dags att anstränga hjärnan i denna memory-liknande lek. Tänker inte avslöja allt här, men det gäller att kunna komma ihåg mycket under kort period. Möt Melissa i Moorlands paddock kl. 20.30.
 

Torsdag 26/9: Hopplektion

Vi kan äntligen meddela er att FM ska ha sin första hopplektion! Hjälm på huvudet är ett krav om du ska vara med och hoppa! Möt Haley i ridhusets dressyrdel för lite uppvärmning innan hoppningen kl. 18.30
 

Söndag 29/9: På rymmen

Favorit i repris! Hade detta event för er som var med i cg så ni kommer säkert ihåg hur man gör! Det var väldigt populärt och jag hoppas så många som möjligt kommer! Snabba kläder och snabb häst är.. inte ett krav, men jag tror det underlättar för dig ;D Möt Melissa hos Conrad (smeden i Moorland) kl. 20.30! 
 
 
Denna vecka så är det tävlingsvecka! Nu när hösten har kommit är det vanligt att man drar sig in i huset för att slå sig ner och kolla på en film. Men inte vi!

Tisdag 17/9: Träning
Vi samlas vid Steve's paddock kl. 18.30 för vår första trängningsrunda! Idag är det Lucy som leder oss, så ta på er ordentliga joggingkläder, och förbered er för att svettas!

Torsdag 19/9: Träning
Återigen så ska vi ut och jogga! Men idag är det med vår kära Haley i ledningen. Spring hem och hämta era träningskläder så samlas vi vid Steve's paddock kl. 20.15.

OBS! ÄNDRAD TID FÖR EVENTET -> Söndag 22/9: Maraton
Jag hoppas att ni har varit med på träningarna, för nu ska ni visa vad ni går för! Dags för FM's första maratonlopp! Renee leder oss genom detta, och vi samlas hos Andy kl. 18.30. Regler kommer ges på plats!

Söndag 22/9: Klubbmöte
Dags för klubbmöte igen! Försök komma idag, vi har en del att prata om. Vi möts som vanligt hos Mr. Andersson kl. 20.30 och rider gemensamt till klubbplatsen.

 

Måndag 9/9: Magiskt race med Lucy Northfall

Samling vid Andy klockan 20.15 för att tävla till häxan pi! Lucy förklarar regler på plats, be there i snabba kläder! 
 

Tisdag 10/9: Dressyrlektion med Haley Sunbear

Samling i ridhusets dressyrdel kl. 19.00. Förbered dig på att jobba hårt och bli svettig efter ett dressyrpass med vår tränare! Vita byxor samt hatt är obligatorisk klädsel! 
 

Onsdag 12/9: "Hemlis" med Emma Southlord

Detta kommer bli farligt. Har ni modet att delta? Möt i så fall Emma vid Moorlands kavaletti kl. 20.30 i strids-kläder (använd er fantasi). Detta kommer bli en kamp på liv och död! ;)
 

Söndag 15/9: "Spionerna" med Mel och Rännan 

Plocka fram solglasögonen och spionrocken! Möt Mel och Rännan i Steves paddock kl. 20.15 för att få mer info om denna hemlighetsstämplade kväll! 
 
 

Tisdag 3/9: Slalomturnering med Beth

Vi möter Beth 19.30 vid Moorland pole bending! Inga speciella kläder behövs, utan kom som ni är med ett glatt humör. :D 
  

Torsdag 5/9: Fyllehoppning med Becca

Vi samlas utanför ridhuset kl. 20.30 för att köra lite fyllehoppning i ridhuset med Becca! Vi kan lova en kväll fylld med skratt och flum så kom, kom! :D 
 

Fredag 6/9: Kurragömma med Melissa

Vi kör hederliga gamla kurragömma! Vi träffas vid fontänen i Fort Pinta kl. 20.15 och kör kurragömma i hela fp. 
 

Söndag 8/9: Klubbmöte

I vanlig ordning möts vi hos Mr. Andersson kl. 20.30 och rider till klubbplatsen tillsammans. Och i vanlig ordning så får ni påminna Melissa om picknickkorg ;D